En un horari poc habitual, a 2/4 de 8 del vespre, el Manresa juga avui, dissabte, al camp del Molletense, cuer del grup 1 de Primera Catalana i ja descendit matemàticament. Els manresans, tot i que no han pogut guanyar cap dels darrers quatre partits, continuen la seva particular lluita per una de les dues primeres places, la que dóna l'ascens directe o la que permet fer la promoció d'ascens. Ara mateix, els de Dani Andreu es troben en quarta posició, amb 49 punts, tres menys que el líder Vilassar; entremig hi ha l'Horta (51) i el Sants (50), mentre que la Jonquera (48) és cinquè amb un partit pendent amb el Molletense.

Tot i la teòrica superioritat del Manresa sobre el Molletense (només ha fet 11 punts), el tècnic blanc-i-vermell Dani Andreu recela del partit: "sempre he dit que enfrontar-te al cuer és el que costa més perquè et penses que ja has guanyat abans de jugar. No cal dir que per a nosaltres són tres punts importants, sobretot per trencar la dinàmica negativa de resultats de les darreres jornades. A partir d'aquí, si som capaços de sumar-los, les coses seran més fàcils en els tres partits que faltaran". Per jugar avui contra el Molletense, Dani Andreu té les baixes de Noah i Uri Serra per sanció i les de Jonatthan i Sergio Montero per lesió; és seriós dubte Enric Soriano, amb un esquinç al turmell.

Final per a l'Avià al seu camp

"És una autèntica final per a nosaltres. Si guanyem, pràcticament estarem salvats. Si no ho aconseguim, ens veurem immersos en la lluita per la permanència, en una temporada en la qual segurament baixaran cinc equips", ha manifestat el tècnic de l'Avià, Oliver Ballabriga, davant la importància del partit d'avui amb el Farners (avui, 17 h), equip que ha gua- nyat els darrers cinc partits i no ha perdut en cap dels últims vuit. Per al partit són baixa Oriol Dalmau per sanció i Peque, per lesió.

En el grup 2, l'Igualada té a priori un enfrontament molt assequible a casa del Catllar (demà, 12 h), darrer a la classificació amb només 3 punts, amb 121 gols en contra i 19 a favor, després de molts problemes per disposar de jugadors al llarg de la temporada. L'entrenador de l'Igualada, Edu Berrocal, ha comentat que hem "de mirar de guanyar amb autoritat, que és el que s'espera. A més, i a banda dels tres punts, també ens pot anar bé fer molts gols per superar en el gol-average general el Vilanova, per si acabem empatats". A l'Igualada són baixa per sanció Bachana, Baraldés i Erik.