A priori era un tràmit, però aquests partits també s'han de jugar i guanyar. El Manresa es va desplaçar anit al camp del cuer Molletense, un equip que ja fa unes setmanes que ha descendit de forma matemàtica. Els de Dani Andreu no van deixar lloc per a la sorpresa i van imposar-se per 0 a 3, amb la qual cosa van atrapar el Vilassar, líder, que juga avui a casa amb la Jonquera.

Tot i el 0 a 3 final, i sobretot al primer temps, el Molletense va ser atrevit i va plantar cara. Així, els locals tenien la iniciativa. I és que el Molletense va sortir molt fort i va fer la sensació de perillós, tot i que sense ocasions gaire clares de gol. I el que són les coses, en la primera oportunitat manresana va arribar el 0 a 1. Va ser al minut 29, quan una falta llançada per Sergi Soler va ser rematada per Balboa amb el cap i desviada pel defensa local Mario al fons de la xarxa. El gol inicial no va desmoralitzar el Molletense, que va continuar atacant un Manresa força gris. Tot i això, Miki Poveda al minut 32 i Sergi Soler al minut 36 -de córner directe- van poder fer el 0 a 2.

A la represa va canviar el decorat. El Manresa va manar des del principi i van anar caient els gols. El 0 a 2 va ser obra de German Pereira amb un xut col·locat des de fora de l'àrea després de rebre un refús defensiu d'una centrada de Sergi Soler per la dreta (min 56). No va tardar a sentenciar Hassen aprofitant una manca d'entesa entre el porter i els seus defenses. El davanter del Manresa, molt oportú en la pressió, va aprofitar la indecisió per marcar des de 30 metres a porteria buida; el 0 a 3 sentenciava definitivament el matx.

Diumenge vinent el Manresa rebrà la visita al Congost del líder actual, el Vilassar.