El Gimnàstic de Tarragona i el Llagostera van obtenir els tres punts en la jornada d'ahir en vèncer l'Almeria i l'Oviedo, respectivament. D'aquesta manera, els tarragonins se situen provisionalment en places d'ascens directe, ja que són segons, mentre que els gironins estan a només quatre punts de la permanència, quan queden cinc jornades per al final.

El Nàstic va assaltar l'estadi Juegos Mediterráneos d'Almeria i va vèncer per un resultat de 1-2. Els tarragonins es van avançar al minut 35 mitjançant Naranjo, però els andalusos van empatar al temps afegit de la primera part gràcies a una diana de Navarro. En la segona meitat hi va haver igualtat, i cap dels dos equips va poder marcar fins al minut 85, quan Molina va fer el segon i definitiu gol per un conjunt visitant que va acabar amb un jugador més que el seu rival, ja que Vélez va ser expulsat.

Per la seva banda, el Llagostera va guanyar per 2-0 l'Oviedo a Palamós, i continua somiant la permanència a Segona Divisió. El davanter valencià Natalio va liderar els locals, amb un doblet als minuts 18 i 82 del partit.