La selecció espanyola sub-17, amb la presència de la jugadora de Sant Fruitós de Bages Paula Fernández (FC Barcelona), va obtenir la victòria contra la República Txeca per 1-0 després d'empatar a dos gols amb Alemanya a l'estrena.

Fernández va ser un dels puntals d'un equip espanyol que, sabent la solidesa defensiva del conjunt txec, va intentar moure la pilota amb molta rapidesa. Les ocasions, però, van brillar per la seva absència i no va ser fins al tram final de la primera meitat que Lorena Navarro va disposar d'un parell de xuts que van ser ben aturats per la portera txeca. Amb el resultat de 0-0 va arribar-se al descans. Després de la mitja part semblava que el conjunt txec avançava les línies, però la selecció espanyola va defensar-se amb prou ordre. Va ser al minut 54 quan Lorena Navarro va aprofitar un rebuig del pal per marcar l'1-0 definitiu.

A partir de llavors, les de Toña van seguir amb el seu ritme de joc, amb les internades de Maria Blanco i Candela Andújar i les arribades des de la segona línia de les migcampistes intentant crear perill a la porteria rival. La seleccionadora va fer canvis i va aportar frescor al joc. Les espanyoles ho van intentar amb bones combinacions, però sense crear perill. L'equip espanyol, que jugarà el darrer partit de la primera fase dimarts contra Itàlia (16h), és el líder després de l'empat a zero entre les italianes i Alemanya.