Tot i que el títol de lliga ja està decidit a favor del Leicester City, l'última setmana de la lliga anglesa promet emocions fortes pel que fa a la lluita per les posicions de Lliga de Campions. Un gol d'Alexis Sánchez en el minut 68 va permetre a l'Arsenal empatar al camp del Manchester City (2-2) i deixar gairebé assegurada la tercera posició, ja que només ha de puntuar en l'última jornada a casa contra l'Aston Villa. A més, els citizens podrien perdre el quart lloc perquè només tenen dos punts més que el Manchester United, però amb un partit jugat més. Si els de Van Gaal vencen demà al camp del West Ham en partit endarrerit, dependran d'ells mateixos, a casa contra el Bournemouth, per evitar que el futur equip de Guardiola jugui la Champions la temporada que ve, ni que diumenge venci al camp del Swansea.

Ahir, Giroud i Alexis van empatar els gols d'Agüero i De Bruyne i deixen l'Arsenal a dos punts del segon lloc, ja que el Tottenham va perdre a casa contra el Southampton (1-2). En l'altre partit del dia, el Liverpool va derrotar el Watford per 2-0.