El Martorell Solvín jugarà una temporada més a la lliga EBA després de superar l'Arenys Bàsquet en un duel duríssim i emocionant que no va decidir-se fins als darrers minuts. Els homes de Borja San Miguel sabien que depenien d'ells mateixos per obtenir l'anhelada permanència. El partit va començar amb moltes precaucions defensives per part de tots dos equips. Es pot dir que les defenses superaven als atacs.

El ritme del partit era per a un Arenys que sabia carregar molt bé el rebot ofensiu. El Martorell errava alguns llançaments còmodes i això començava a preocupar (11-14 a la fi del primer quart). Al segon quart tots dos equips van augmentar l'encert ofensiu però ningú podia desempallegar-se del seu rival en el marcador. La qualitat de Campbell i la força de Morales donaven força a un equip que trobava la resposta per part de Bieshaar i Bauzà en el bàndol maresmenc. El parcial d 36-35 amb què s'arribava al descans deixava el partit totalment obert de cara a la segona meitat. Al tercer quart tot va seguir igual i el partit va decidir-se al darrer quart.

Aquí va ser quan el Martorell va obtenir una diferència del voltant dels 5-7 que la va saber administrar fins al final del duel.