El CB Navàs Viscola va certificar aquest diumenge el seu descens matemàtic a la Segona Catalana després de perdre de forma clara a la pista del CB Vilatorrada per 75-62 en un duel on els homes d'Isidre Suau no van tenir cap possibilitat de triomf. D'aquesta manera acompanyaran el CB Cornellà en el descens de categoria. La clau de volta que explica la clara victòria santjoanenca cal trobar-la en el control del rebot defensiu, un dels punts forts de l'equip enguany, i en la gran defensa sobre els referents visitants.

De fet, l'anotador navassenc Philips només va poder anotar amb certa facilitat al darrer quart quan tot el peix ja estava venut (va fer 19 dels seus 32 punts al darrer tram). Dins de l'excel·lent partit que van fer els de Sant Joan cal destacar l'exhibició ofensiva de Fornells, que amb els seus 31 punts, va ser un maldecap per als navassencs i sempre va ser ser el líder del seu equip. Durant trenta dels quaranta minuts del duel els verds van portar el domini del joc i al final del tercer quart ja gairebé havien sentenciat el matx guanyant per 20 punts de marge (54-34).

Al darrer quart els navassencs van intentar millorar i gràcies als punts de Philips van apropar-se en el resultat però en cap moment van tenir possibilitat de triomf.