L'Herbalife Gran Canària va superar el Movistar Estudiantes i es va assegurar la cinquena plaça dels play-off pel títol de la Lliga Endesa. Báez (15 punts i 7 rebots) i Omic (12 i 10) van ser els màxims anotadors d'un combinat grancanari que va obtenir el seu 20è triomf -a dos del seu rècord a l'ACB-, mentre que Salgado (19) i Hernangómez (18) van destacar en l'equip madrileny, que no guanya a l'illa des de la temporada 2005-2006.

El Gran Canària, fiable com a local, no va voler sorpreses davant un necessitat Estudiantes i des de l'inici va presentar una defensa intensa i encert a la pintura, amb què va firmar un parcial de 12-0 (17-3 min. 6). Després d'una tímida reacció dels visitants, el matx semblava que es trencava a la represa, quan els locals van exhibir la millor versió i es van tornar a escapar (50-33).

Però aleshores Salgado va recuperar el ritme del duel, i, amb Bricevic i Laprovittola com a braços executors, l'Estudiantes va aconseguir un parcial de 3-17 que va igualar el matx (53-50, min. 28). En el tram decisiu, Oliver va imposar la seva veterania per certificar el triomf local.