Es preveia un tràmit per a l'Igualada al camp del Catllar, el cuer del grup 2 de Primera Catalana. I al final, així va ser. Els d'Edu Berrocal van golejar un conjunt molt inferior, que al llarg de la temporada ha tingut molts problemes interns. Ara bé, abans d'aconseguir-ho, els igualadins van haver d'esperar 49 minuts per fer el primer gol. A la primera part, tot i dominar clarament, l'Igualada va estar molt imprecís i molt precipitat, amb una certa ansietat per obrir el marcador, i va caure de manera reiterada en fores de joc, això sí, molts inexistents.

Un cop Nuno va fer el 0 a 1, tot va ser més fàcil. I és que l'Igualada buscava una golejada per disposar d'un bon gol-average general en cas de necessitar-ho per desfer possibles empats a la classificació. Fran Arévalo i Eloi, dues vegades cadascun, i Jonny i Bernat Sansano va arrodonir el marcador. Amb aquests tres nous punts, l'Igualada es manté a quatre del Santboià, segon classificat (amb dret a promoció), quan encara queden tres jornades per finalitzar la competició.

Diumenge que ve a la tarda (17 h), els igualadins tenen un repte important amb la visita del Castelldefels, el líder destacat, amb set punts més que els anoiencs.