El ciclista martorellenc Israel Núñez (Massi) va aconseguir la victòria final en la Nutrisport Noguera Bike Race, que va concloure a Sant Llorenç de Montgai, després de conservar el lideratge obtingut el dia anterior en la darrera i dura etapa. La victòria a la categoria femenina va correspondre a la seva companya de formació, Mar Franco.

Núñez, que havia de conservar el lideratge en la jornada final, va aconseguir perdre només un segon en la contrarellotge respecte de Xavier Jové (Tem Blue Motors), que va ser el triomfador parcial. El tercer lloc va correspondre al bagenc Roger Argelaguer, que va fer un temps tres minuts superior al guanyador de l'etapa. A la classificació general final, Núñez va invertir 6 hores, 19 minuts i 29 segons a fer els 133 quilòmetres de les dues etapes. Jové va ser segon i Argelaguer, tercer.

Cal destacar que el millor temps de la segona etapa no va correspondre a Jovés. Josep Ramon Montaner, ciclista del Fasol Bikes, va ser qui ho va aconseguir, amb un temps de 2.04.16, tot i que no comptabilitzava per a la classificació general final, ja que només competia a la segona etapa.