Algunes de les millors entitats de futbol base de Catalunya, com ara el FC Barcelona, el Gimnàstic de Tarragona, el Cornellà, el Girona i el Gimnàstic de Manresa, participaran i donaran relleu al tradicional Torneig Obradors del CE Puig-reig, que, patrocinat també per BBVA, es durà a terme entre diumenge i dilluns que ve.

Enguany hi participaran 16 equips en categoria benjamí, 16 més en categoria aleví i 6 en categoria prebenjamí. Per commemorar el centenari del club, el CE Puig-reig ha obert la participació a clubs de tot Catalunya, també d'Andorra (FC Encamp) i d'Euskadi (Rioja Alavesa Lucerna).

Diumenge es jugaran bàsicament els partits de la fase classificatòria, des de les 9 del matí, amb tres grups alevins, amb el CE Puig-reig A i B, Joanenc, Cassà de la Selva, Artés, Callús, Rioja Alavesa, Puigcerdà, Roda de Ter, Anoia, Vallgorguina i Navàs, i tres més de benjamins, amb el CE Puig-reig A, B i C, Gironella, Gimnàstic de Manresa, Lleida, Joanenc, Navàs, Baganès, Encamp, Navarcles i Vallgorguina; el torneig prebenjamí es jugarà sencer diumenge, amb el CE Puig -reig A i B, Encamp, Súria, Castellbell i San Mauro. En el cas dels alevins i benjamins, els dotze equips de la prèvia s'afegiran als quatre caps de sèrie per disputar la fase final, que es jugarà en bona part dilluns (i quatre partits, diumenge a la tarda). Les finals són previstes per a les 18.32 h (benjamí) i 18.54 h (aleví) de dilluns. Els caps de sèrie són, en alevins, el FC Barcelona, el Gimnàstic de Tarragona, el Gimnàstic de Manresa i el Girona; i en benjamins, el FC Barcelona, el Sant Andreu, el Mataró i el Cornellà.