L'establiment Decathlon de Manresa organitza aquest diumenge la sisena edició de la Decabike, una proposta de caràcter festiu i lúdic que espera superar el rècord de 400 participants que hi van prendre part en l'edició de l'any passat. Amb el lema "pedalegem junts", Decathlon proposa, com a acte central, una pedalada que recorre una bona part de la ciutat de Manresa.

L'itinerari té uns deu quilòmetres, i començarà a les deu del matí a l'estacionament del Decathlon, al polígon dels Trullols. D'allà es baixarà cap a la carretera de Vic, s'entrarà cap a l'avinguda dels Dolors i es farà cap al parc de l'Agulla, on hi haurà un avituallament. Es tornarà pel camí de les Aigües fins a la plaça de la Creu, en direcció a la carretera de Santpedor, es connectarà novament amb la carretera de Vic i s'ascendirà per Sant Joan d'en Coll fins a la Font dels Capellans. Finalment, es creuarà la carretera de Viladordis i es tornarà al punt de sortida.

Altres activitats

A part d'aquesta pedalada, hi haurà altres esdeveniments que tindran el Decathlon com a centre d'operacions. Així, cap a un quart d'una, hi haurà un futbolí humà, tir amb arc, un circuit de patins, BMX, futbol i bàsquet, entre moltes altres propostes. Per acabar la festa, hi haurà una exhibició de Sh'bam, una nova disciplina que combina fitness i dansa, i la policia local de Manresa hi instal·larà un circuit d'educació viària. Les inscripcions per als actes estan obertes. Es poden fer presencialment a la botiga Decathlon de Manresa, al lloc web decathlon.es o bé a través del Facebook. La inscripció costa dos euros i inclou samarreta i equip d'avituallament.