El davanter del FC Barcelona Luis Suárez va assegurar ahir que no creu en l'existència de primes per guanyar, sinó en "l'orgull de cada jugador de deixar la vida per la samarreta que està defensant", amb referència al partit que el seu equip juga demà a Granada, en el qual podria ser campió de lliga. L'actual màxim golejador del campionat va afirmar que "el Granada ho farà [jugar amb orgull] i nosaltres també", i va fer referència que no hi ha més prima que la de guanyar un títol. "No crec que cap equip tingui més ambició que nosaltres".

Suárez també es pot assegurar un guardó individual aquest dissabte, com és el de pitxitxi de la lliga espanyola i, de retruc, possiblement, el de Bota d'Or europeu. El davanter va reconèixer que els seus companys l'estan ajudant per aconseguir-ho. "No només Messi, sinó d'altres jugadors com Iniesta. Sense parlar-ho, ni pactar-ho, t'adones que et busquen més que d'altres vegades en haver-hi aquesta possibilitat. És una lliçó de companyonia i, òbviament, un gest que s'agraeix".

De tota manera, també va recordar que ser màxim golejador no té sentit si no ve acompanyat de títols col·lectius. "Ser pitxitxi, si no som campions, no serveix de res. Ja em va passar amb el Liverpool, quan vaig guanyar la Bota d'Or però al final ens vam quedar a prop de la lliga".

També ser li va recordar que l'any passat la FIFA no el va incloure entre els aspirants a la Pilota d'Or. Tot i això, va afirmar que "no és el moment de pensar en premis individuals. D'allò de l'any passat ja ni me'n recordo, no sóc rancorós i tinc el respecte que no van tenir amb mi".

Inflexió a la Corunya

Suárez també va recordar que el Barça ha superat el sotrac que li va costar la Champions i que va posar en compromís la lliga, però "a la Corunya [on van guanyar per 0-8 a la lliga] ens vam adonar que seguíem sent el mateix equip i que res no ha canviat. Va ser una demostració que l'equip seguia viu i vam decidir comprometre'ns que la lliga depenia de nosaltres i de ningú més".