Dani Andreu, entrenador al CE Manresa durant aquestes darreres temporades, ho té clar: "el partit amb el Vilassar és el més important del club dels últims anys. Potser hi ha a l'altura només el que, al meu primer any, vam guanyar davant el Premià, que ens va valer la plaça a la Primera Catalana". El Manresa, en aquesta ocasió, s'està jugant les possibilitats d'ascendir a Tercera, la categoria que va deixar el 2008. El Vilassar és el primer del grup 1 a 1a Catalana amb 55 punts, davant del Sants (53, en el lloc de promoció d'ascens), del Manresa (52) i de la Jonquera i l'Horta, que en tenen 51. Tot quan falten només tres jornades per al final.

Dani Andreu pensa que "tant la derrota com l'empat ens deixarien més lluny de l'ascens directe i de la promoció. Hem de guanyar". Tot i els dos darrers empats a casa que ha cedit el Manresa (un 0-0 contra la Jonquera i un 3-3 amb el Sants), Andreu es mostra "content de com hem competit. Demà el Vilassar ens exigirà, és un equip amb ofici que ha estat tot l'any en les primeres posicions". Maturana és baixa i Montero és dubte. El matx començarà a les 12 hores.

En una situació ben diferent hi ha l'Avià, que ha passat de ser en els llocs capdavanters a no tenir la permanència assegurada. Avui, la visita al penúltim, l'Abadessenc, és una gran ocasió. Oliver Ballabriga, tècnic avianès, manifesta que "si avui traiem els tres punts tindrem molt a prop la permanència".

En el grup 2, l'Igualada rebrà a les 17 hores de demà l'equip líder del grup, el Castelldefels. El tècnic anoienc, Edu Berrocal, afirma que "la nostra lluita és arribar al segon lloc, el de promoció. Per això ens convé vèncer i que punxin també Vilanova, Balaguer i Sant Bou". Els igualadins no han perdut encara cap partit a les Comes".