Dani Pedrosa, pilot català de MotoGP a l'equip d'Honda, ha arribat a un acord amb HRC per seguir vinculat a l'equip japonès durant dos anys més.

L'acord s'ha assolit just abans que el pilot, actualment quart classificat de MotoGP, disputi la seva carrera número 250 en el Mundial.

Amb 30 anys, Pedrosa ha pilotat per a la marca de l'ala daurada durant tota la seva carrera: va debutar el 2001 en 125cc, aconseguint el Mundial del vuitè de litre el 2003 i altres dos títols consecutius de 250cc el 2004 i 2005.

Va arribar a l'equip Repsol Honda el 2006 i ha estat subcampió en tres ocasions (2007, 2010 i 2012) i tercer en altres tres (2008, 2009 i 2013), aconseguint més podis que cap altre pilot Honda, amb un total de 142, dels quals 51 són victòries, amb prou feines tres menys que el rècord de Mick Doohan.

"Estic molt content d'anunciar la meva renovació. Vull agrair a Honda la confiança que m'han demostrat renovant-me per dues temporades més. Crec que és el millor per a mi seguir en la companyia amb la qual vaig pilotar en la meva primera carrera. Per sort, les negociacions han estat ràpides i ara puc concentrar-me únicament en la competició. Vull donar el meu cent per cent aquest cap de setmana en el Gran Premi d'Itàlia", va dir Pedrosa en l'anunci remès de la seva continuïtat a l'equip.

"Hem treballat junts durant molts anys i sempre hem vist en Dani (Pedrosa) la mateixa passió i dedicació. La seva experiència és molt important per ajudar als mecànics a desenvolupar la nostra moto. Ho farem tan bé com es pugui per ajudar-lo a mostrar tot el seu talent!", va declarar Shuhei Nakamoto, vicepresident executiu d'HRC.