El CSKA de Moscou va estar a punt de repetir la seva habitual tragèdia a les finals a 4 de l'Eurolliga. L'equip d'Itoudis, que va arribar a guanyar de 21 punts, va veure com un Fenerbahçe liderat per un inspirat Brown capgirava la tendència en un espectacular darrer quart i empatava el partit a 81 punts quan mancaven 41 segons per jugar. Tot seguit el CSKA perdia la pilota i Sloukas avançava els turcs 81-83 quan faltaven pocs segons. Semblava que la història es repetia i més quan De Colo errava el triple, però va aparèixer Khryapa per, amb un palmeig providencial, forçar la pròrroga.

Allí, tot i el triple inicial del grec Sloukas, el CSKA va obtenir el domini del partit. Nando de Colo, que va ser escollit com a millor jugador de la fase final, va anotar 10 punts consecutius, ben ajudat per un Teodosic (17 punts), que aquesta vegada no va perdre els papers com acostuma a ser habitual en ell. En els cincs minuts d'afegit el Fenerbahçe va acusar l'excés de pressió en algunes males decisions en atac, sobretot d'un Kalinic que, sent un bon defensor, en atac és un home amb pocs recursos.

Hines, el rocós pivot dels russos, va ser una excel·lent opció en atac en els moments decisius i en defensa va saber aturar molt bé un elèctric Epke Udoh (que va fer 16 punts), ahir amb molts minuts degut al mal partit del txec Jan Vesely (7 punts amb un dolentíssim 1 de 10 en tirs lliures). El CSKA, que amb el títol d'ahir ja ha guanyat set vegades la màxima corona europea, trenca així una sequera que ja durava 8 anys després que el seu triomf anterior fos l'any 2008.