Unes 1.500 persones van fer acte de presència ahir durant tot el dia a Puig-reig, en el Torneig Obradors. El bon clima va ser clau perquè el nombrós públic gaudís d'una esplèndida primera jornada de competició. Enguany hi estan participant un total de 16 equips en categoria aleví i 16 més en benjamí, i 6 equips en la categoria dels més petits, la dels prebenjamins.

Avui es disputaran una part dels vuitens de final, fase en què entren en joc els caps de sèrie en les categories benjamí i aleví. En la categoria benjamí, el FC Barcelona buscarà el pas als quarts de final enfrontant-se al Rioja Alavesa, el Nàstic de Tarragona jugarà amb el Joanenc, el Gimnàstic de Manresa s'enfrontarà amb el Puigcerdà i el Girona toparà amb el Rioja Alavesa B.

En alevins, el FC Barcelona s'enfrontarà a l'Encamp d'Andorra, el Sant Andreu jugarà contra el Vallgorguina, el Cornellà jugarà amb el Navarcles i el Mataró s'enfrontarà al Gironella. Es preveu que es disputin les semifinals cap al migdia i les grans finals es jugaran a les 18.32 h (benjamí) i 18.54 h (aleví).

En la categoria dels prebenjamins ahir ja es va completar el torneig. El Súria es va proclamar campió de la competició després d'imposar-se en la gran final al San Mauro anoienc per 2-0.