Més de 200 persones van gaudir d'una jornada de senderisme pels voltants de Berga, on el Club Esquí Berguedà va organitzar la que ja és una clàssica entre les curses de muntanya, la 18s edició de la Berga-Rasos-Berga, amb un circuit de 26 quilòmetres i 3.600 metres de desnivell acumulat, que es podia realitzar en modalitat cursa o modalitat marxa.

Els participants van sortir a les 8 del matí de la plaça Viladomat i el primer a arribar va ser Oriol Cardona al cap de 2 hores 23 minuts i 3 segons, que va batre el rècord històric que tenia Josep Rovira, que va arribar segon amb una marca de 2 hores 32 minuts i 29 segons. El podi el va completar Joan Noguera, amb un temps de 2 hores 37 minuts i 13 segons. La guanyadora femenina de la cursa va ser la berguedana Clàudia Sabata, que va aturar el cronòmetre en 3 hores 12 minuts i 1 segon. Aquest any, per primera vegada, també s'hi va afegir la Berga-Queralt-Berga, un recorregut més curt perquè tots els amants de la muntanya poguessin participar d'aquesta jornada on l'important no és guanyar sinó gaudir dels paisatges i l'esperit esportiu. Els 30 corredors van sortir una hora més tard que els de la Rasos-Berga a la mateixa plaça Viladomat i Cèsar Hernández va ser el primer d'arribar amb un temps d'1 hora 35 minuts i 47 segons. Marta Palau va ser la més ràpida en la categoria femenina amb una marca de 2 hores 9 minuts i 45 segons. Miquel Batriu, president del Club Esquí Berguedà, estava satisfet per l'acceptació i la participació d'aquesta nova cursa que volen consolidar i es va mostrar content pel to familiar que va adquirir la jornada.