El pierenc Toni Bou, de l'equip Repsol Honda, es va imposar en la segona prova del campionat d'Espanya de trial, que es va celebrar a la localitat de Sigüenza (Guadalajara). Bou, que és l'actual campió d'Espanya i del món, va superar Adam Raga (TRS) i Jaime Busto (Repsol Honda), que van ser segon i tercer respectivament.

El pierenc, que ja es va imposar en la primera prova de la competició, va demostrar que està recuperat de la lesió en el tendó de l'espatlla dreta i va marcar la millor puntuació en la primera passada per les diverses zones, i en la segona, va poder millorar la nota per acabar guanyant. Amb aquest triomf, Bou segueix com a líder de l'estatal amb un total de 40 punts. Raga és segon amb 34 i Busto ocupa la tercera posició amb 26.

Després de la prova, el pierenc va explicar que "ha estat un trial complicat per mi, perquè amb la lesió ens vam plantejar fins i tot no córrer. Al final he forçat i ara hauré de recuperar el to per a la cursa següent. En general estic content de com he pilotat".