L'Igualada es va endur una victòria èpica amb una remuntada espectacular a les acaballes del partit. El líder Castelldefels va aconseguir l'1 a 2 a l'inici de la segona meitat però els igualadins mai no van defallir i al tram final van marcar dos gols consecutius.

El primer gol va arribar amb una jugada per l'eix de l'atac en què Fran Arévalo va superar un contrari dintre l'àrea però va ser obstaculitzat en el següent driblatge per un defensa. El penal el va llançar el mateix jugador amb un xut fluix però molt ajustat al pal esquerre. Tot i que el marcador els era favorable, els jugadors igualadins van continuar assetjant la porteria contrària. En una de les internades, Jonny va inventar-se una canonada des de fora l'àrea que es va estavellar al pal esquerre de la porteria del Castelldefels. Els visitants, per la seva part, no van disposar de gaires ocasions de perill, però en la primera clara que van tenir van aconseguir el gol de l'empat després que el davanter Jairo rebés una pilota dintre d'àrea i superés per baix el porter Yannick.

La segona part va començar amb un penal a favor del Castelldefels. La pena màxima la va transformar Del Moral amb un llançament potent (1 a 2). A partir d'aquí, l'Igualada va portar la veu cantant però li costava arribar a la porteria contrària. El Castelldefels es mantenia fort en defensa i aconseguia desmuntar les ocasions de perill igualadines. Tot i així va quedar amb un home menys per l'expulsió amb doble groga del defensa Javi Calvo. Quan faltaven tres minuts per al final, Joan Redondo va caure dintre l'àrea i l'àrbitre va assenyalar un altre penal que Fran Arévalo va tornar a transformar. L'empat donava esperances. I vet aquí que quan ja es disputava el temps afegit, una gran jugada de Redondo completada amb un xut d'Eric que el porter visitant va refusar; la pilota va caure a peus de Pau Vidal, que va rematar amb força i va establir el 3 a 2.