Els competidors de l'Avinent Manresa i del CA Igualada Petromiralles van aconseguir fer bones actuacions en els Campionats d'Espanya universitaris que es van dur a terme a Múrcia.

D'aquesta manera, pel que fa a la formació manresana, la cordovesa María Torres va proclamar-se subcampiona d'Espanya de llançament de martell, amb un millor tir de 50,25 metres. Per la seva banda, l'especialista de Gandia Ainhoa Martínez va pujar al segon graó del podi en la competició de pes, després de llançar la bola fins a 13,05 metres de distància. Després va ser sisena en disc, amb 39,83 metres. Finalment, la madrilenya Blanca García va ser quarta en javelina amb uns 39,60 metres que representen un nou rècord absolut de l'entitat.

Èxit per a Matsuoka

Per la seva banda, el saltador del CA Igualada Petromiralles Jordi Yoshinori Matsuoka va ser tercer en el salt de llargada dels campionats, amb un millor intent de 7,26 metres. Matsuoka defensava els colors de la Universitat de Barcelona. També van formar part de la competició Francesc Adrià Bertran, que va ser vuitè en javelina amb un tir de 5,01 metres, i Jan Roca, que va finalitzar setè en la primera semifinal dels 400 tanques amb 56.47.