La representació del gimnàs manresà Egiba va aconseguir la victòria en la puntuació total del trofeu Gymsport, que premia la millor delegació en el combinat de la gimnàstica artística masculina i femenina, en el torneig que es va disputar a Porto. En total, sis gimnastes en categoria masculina i sis més en femenina van representar l'equip bagenc.

A la categoria juvenil femenina, Mar Palliso va ser plata a la general i va arribar a la final dels quatre aparells. Va ser segona en terra;Berta Monteagudo va quedar setena a la general, cinquena en barra i sisena en salt; Lorena Medina, al seu torn, va quedar novena i va aconseguir el pas a les finals de paral·leles i terra, però no va poder-les disputar per lesió.

En juvenils masculins, Pau Bermúdez va quedar 14è. Fidel Serra va ser setzè al concurs general i es va endur el bronze en paral·leles, i Martí Flores va quedar 28è.

En júnior femení, Laura Valero va ser quinzena en el total i setena en salt. Janina Jo va quedar 26a i Andrea Carmona va finalitzar 15a en la competició de paral·leles. En nois, Thierno Boubacar va ser catorzè i Viktor Lazarenko, quinzè. Finalment, en la competició sènior, Kevin Traid va ser quart a la general i va passar a tres finals per aparells. En anelles també va ser quart, en paral·leles, vuitè i en barra, setè. En la competició per equips, les noies van ser quartes, amb Palliso, Valero i Medina, i els nois van acabar cinquens, amb la formació composta per Traïd, Boubacar i Serra.