Els participants de la Catalunya Central van acumular fins a set medalles, en els diferents grups d'edat, en els Campionats d'Espanya de triatló i d'aquatló que es van fer a Águilas, a Múrcia. En concret, el CN Minorisa-Farmàcia Rosa Arroyo en va guanyar cinc i dues més van ser per al veterà olesà Antonio Pareja.

D'aquesta manera, els primer dia es va fer el Campionat d'Espanya de triatló en la distància esprint, és a dir, de 750 metres de natació, 20 quilòmetres de ciclisme i cinc de cursa a peu en totes les categories. En la primera prova, Guillem Montiel, del CN Minorisa, va obtenir la medalla de bronze en la categoria cadet després d'haver comandat la cursa en tot moment. El seu germà Arnau va ser tretzè en júniors. En els grups d'edat, Vi-cenç Clotet va ser plata en la categoria de més de setanta anys i Amand Redondo, bronze en més de cinquanta anys.

En més de seixanta, l'olesà Antonio Pareja es va beneficiar de la tasca del seu fill, Toni, que el va esperar després del tram de natació per ajudar-lo en el de ciclisme i cursa a peu. D'aquesta manera va acabar tercer en la competició de més de seixanta anys.

Tres més el segon dia

L'endemà es va fer la prova d'aquatló, amb mil metres de natació i cinc quilòmetres de cursa a peu. En la categoria cadet, Guillem Montiel va tornar a pujar al podi després d'aconseguir la medalla de plata. En la prova júnior, Arnau Montiel va tenir una excel·lent actuació i va finalitzar en la cinquena posició. Li van sobrar onze segons per accedir al podi. El seu temps hauria estat el setzè de la categoria elit, en el cas d'haver-hi pres part, cosa que deixa clara la seva evolució. En la darrera prova de grups d'edat amb participació del combinat manresà, Amand Redondo va obtenir el triomf.

Pel que fa als olesans, Antonio i Toni Pareja van tornar a fer junts la competició. Seguint la pauta del dia anterior, el fill va tornar a esperar el pare després del tram de natació, aquest més llarg, i va ajudar-lo a millorar el resultat i finalitzar en segon lloc.