L'equip femení de l'Avinent CA Manresa competirà dissabte a Madrid, al poliesportiu Santo Domingo d'Alcorcón, en el segon compromís de la Divisió d'Honor 2016. Allà es trobarà les formacions de l'AD Marathon de Madrid, el Simply Scorpio 71 de Saragossa i el Piélagos de Cantàbria. Després d'aconseguir un valuós punt a la primera jornada, fa unes setmanes a Barcelona, superant el Tenerife Cajacanarias, les manresanes ara busquen sumar un altre punt superant l'equip cantàbric, ja que les madrilenyes i aragoneses no semblen estar ara per ara a l'abast.

L'objectiu no és gens fàcil, com tampoc no ho va ser al Serrahima, però les atletes que es desplaçaran a la capital de l'estat tenen certes possibilitats tot i l'absència de valuoses atletes com la migfondista Alba Gallardo (lesió), la perxista Laura Clemente (lesió) i les llançadores Alba Estevez (treball) i Montserrat Morató; tampoc no hi seran les tres americanes Emilia del Hoyo, Núria Tió i Maria Montañéz, becades en universitats dels Estats Units.

Onze cadets i juvenils

Mantenint la filosofia del club, el CAM presentarà en aquest concurs a Madrid onze atletes cadets i juvenils: Laia Solà, Mar Ariso, Olga Morraja, Judit Sellarés, Judith Devers, Mertitxell Tarragó, Eva Muñoz, Ariana Garcia, Maria González, Anna Feliu i Bethelhem Manzano, el que demostra el bon treball a la base.