Èxit gairebé insuperable el que va assolir l'Egiba en el Campionat d'Espanya de clubs i la Copa d'Espanya de gimnàstica artística en competicions celebrades al pavelló Pisuerga de Valladolid en totes les categories de via olímpica.

L'equip infantil, format per Pau Bermúdez, Martí Flores i Fidel Serra va aconseguir classificar-se en primera posició en una competició molt disputada; només 9 dècimes va separar l'Egiba dels segons classificats, els gimnastes del Salt (205.950 a 205.050); va completar el podi català, el Sant Boi (185.500). En la categoria open (absoluta), tot i que amb dos gimnastes d'edat júnior, l'Egiba s'hi va presentar per primer cop. Kevin Traid, Viktor Lazarenko i Thierno Boubakar van aconseguir un excel·lent subcampionat i van sumar 237.400 punts, darrere del San Blas de Madrid (248.167) i davant dels catalans del Sant Boi (232.433).

Els gimnastes benjamins de l'Egiba Aitor Gómez, Arnau Delgado, Álvaro Giraldez i Andreu Morell van acabar d'arrodonir el cap de setmana de la gimnàstica manresana, ja que es van proclamar campions (234.100) davant de l'Antares de València (232.250) i el Xelsca Balear (201.500).

A la Copa d'Espanya individual, Kevin Traid va aconseguir el bronze a la general amb 81.500 punts, i va ser segon en paral·leles i tercer en anelles. La primera plaça va correspondre a Néstor Abad (San Blas), seguit d'Alberto Tallón (Majadahonda).

En el cas de Thierno Boubakar, després d'una competició pràcticament sense errors, va aconseguir la sisena plaça de la general amb 79.400 punts, imposant-se fins i tot a gimnastes de l'equip estatal absolut. Viktor Lazarenko es va classificar en tretzena posició, amb 75.500 punts.