El CE Manresa ha vist esfumar-se, de manera gairebé definitiva, les possibilitats d'ascendir a Tercera Divisió en perdre al camp de la UE Vic per 2-0. Els homes de Dani Andreu no han sabut aprofitar la superioritat numèrica que han tingut des del minut 33 de partit, quan ha estat expulsat el local Héctor.

El primer gol ha arribat abans del descans, quan Puigdesens ha avançat el conjunt d'Osona. I poc després de l'inici de la represa, Roca ha marcat el segon dels locals i ja ha posat les coses molt complicades. Andreu ha fet els tres canvis gairebé de cop, però no ha trobat la manera de batre la porteria dels propietaris del terreny de joc. Els partits d'avui poden donar per acabades les esperances manresanes d'enguany.