Falten només tres partits per al final de l'OK Lliga d'enguany i les últimes jornades han col·locat en bona disposició l'Igualada Calaf Grup per aconseguir el bitllet per a la propera Copa CERS, per jugar a Europa el curs vinent. Els homes de Ferran López són setens, amb 38 punts, i han d'assegurar acabar en les 9 primeres posicions. Darrere seu hi ha el Voltregà (35), el Club Patí Vilafranca (35), el Caldes (34) i el Cerceda (33). Aquesta nit els igualadins visiten un altre clàssic de la lliga, el Reus Deportiu, que és quart, amb 45 punts. El partit, que es farà a les 21 hores, tindrà de col·legiats Antonio Gómez i Íñigo López-Leyton. Cal recordar que, fa quinze dies, el Barça va aconseguir el títol de l'OK Lliga.

Ferran López, tècnic de l'IHC, ha manifestat sobre el partit d'avui a l'Olímpic de Reus que "tenim un parell de baixes per a aquesta nit, les de Met Molas i Dani López. Al seu lloc hi haurà Tety Vives i Jordi Méndez; vull que l'equip surti fort, que hi vagi amb molta ambició, sense haver de pensar en excuses".

Segons López, "per a mi, ara el més important és el nivell que hi hagi de concentració. En els tres partits que falten per acabar, hem de demostrarganes de guanyar". En el darrer partit a les Comes, l'IHC rebrà el Lleida la setmana que ve i en l'última jornada es visitarà un Alcoi que és penúltim lloc a la classificació. Tot és en mans de l'Igualada, depèn d'ell.