"Des que sóc al Manresa mai no havia vist tan il·lusionat l'equip per pujar a Tercera Divisió com diumenge abans de jugar amb el Vilassar. Malauradament, la il·lusió es va tornar en desil·lusió amb un empat que ens deixa amb una gran dependència dels altres equips. Tenim la sensació d'haver perdut una gran oportunitat". Són paraules de l'entrenador del Manresa, Dani Andreu, que transmeten l'estat d'ànim d'un equip que tenia a tocar l'ascens en cas de victòria i que ara ho té molt més complicat per aconseguir-ho després d'empatar a zero amb el líder.

Tot i això, el Manresa encara creu en les seves possibilitats d'aconseguir una de les dues places, la d'ascens directe o bé la de promoció. Avui els manresans es desplacen al camp del Vic (20 h). "És clar que l'única possibilitat de continuar vius és la de guanyar. Els osonencs no s'hi juguen res, però els Vic-Manresa sempre són especials. Sigui com sigui, hem de demostrar que nosaltres sí que tenim alguna cosa important en joc. A partir d'aquí, confiar en l'ensopegada dels nostres contrincants, tenint en compte que tot pot passar, vist com ha anat la lliga", comentava ahir Dani Andreu.

El Manresa té les baixes de Lluís Clop (operat ahir de pubalgia) i Maturana, i els dubtes d'Uri Serra i Sergi Soler.

L'Igualada, a l'expectativa

En una situació semblant a la del Manresa es troba l'Igualada, però en el seu cas, al grup 2 de Primera Catalana. Els anoiencs, dirigits per Edu Berrocal, es van situar diumenge, després de derrotar el líder Castelldefels, a quatre punts dels dos capdavanters, el mateix Castelldefels i el Santboià, i a un del Vilanova, que és tercer. L'Igualada juga demà al camp del Vila-seca (17 h) i haurà d'estar pendent del que faci a la mateixa hora el Vilanova amb el Sant Ildefons a casa, i, sobretot, d'una possible ensopegada del Santboià, que rep el Suburense a les 18 h. I és que en la darrera jornada de la competició els igualadins tindran la visita del Santboià en un partit que pot ser clau si els de Sant Boi no guanyen aquest diumenge.

Edu Berrocal té clar que "nosaltres hem de fer la nostra. Mirar de guanyar a Vila-seca i després ja veurem què ha fet la resta. Segur que el nostre rival farà un partit seriós perquè encara no té segellada la permanència". Per a aquest partit l'Igualada té la baixa de Martí i el dubte de Fran Arévalo i Nuno.