El Centre d'Esports Manresa va fer un pas en fals gairebé definitiu en les seves possibilitats de lluitar per l'ascens a la Tercera Divisió. Amb el primer lloc inabastable per l'ajustat triomf del Vilassar contra el Molletense (1-0), el segon també és molt complicat. El conjunt blanc-i-vermell mai no va jugar amb prou tranquil·litat i això es va acabar notant sobre el terreny de joc vigatà.

El conjunt osonenc, coneixedor de les seves limitacions, va cedir tot el pes del partit als homes de Dani Andreu intentant jugar al contracop. El partit transcorria sense solta ni volta fins que, al minut 30, el dur central osonenc Héctor va ser expulsat per agredir el manresà Hasen.

Semblava que podia ser una acció que desequilibrés a favor dels bagencs, però encara va animar més els vigatans, que, un contracop al llindar del descans, van veure com el tècnic Puigdesens marcava l'1-0.

A la segona meitat els bagencs van sortir amb més empenta a la recerca de la reacció, però en una nova acció al contracop Roca gai-rebé sentenciava el partit i d'aquesta manera convertia en utopia la remuntada manresana. Buscant la reacció, Dani Andreu va fer tres canvis ofensius de cop per donar aire a l'equip amb l'entrada de Rebollo, Ferri i Gerard Bordas. El Manresa va aconseguir el domini de la pilota contra un Vic que, tancat dins del seu propi terreny de joc, rebutjava la pilota com podia. De fet els visitants van disposar de dues ocasions de gol molt clares que li haurien pogut donar aire al tram final del partit.

En la primera el davanter Hasen va estavellar al travesser una rematada a la sortida d'un servei de córner, mentre que poc després el porter local Reig salvava in extremis amb els peus un xut de Ferri que semblava gol.

Quan manquen els partits que La Jonquera i Horta han de jugar avui, el Manresa ara és cinquè amb 53 punts, a un del conjunt empordanès, que és segon i que juga al complicat camp d'un Mollet que lluita per la permanència.