El Manresa haurà d'esperar una altra temporada per ascendir a Tercera Divisió. La derrota dissabte al vespre al camp del Vic (2-0), combinada amb el triomf ahir de l'Horta a l'Escala (1-4), deixa els manresans fora de la lluita per pujar de categoria, ara ja, de forma matemàtica, ja que els manresans es troben a sis punts del líder Vilassar i a quatre del mateix Horta, quan només en queden tres en joc, els del proper diumenge.

Segurament, l'empat a zero gols amb el Vilassar la setmana anterior va pesar com una llosa en el cap dels manresans a Vic. L'equip blanc-i-vermell, tot i mostrar bona actitud, es va desmoralitzar força quan, en temps de descompte, els osonencs es van avançar amb un gol de Puigdesens; en aquell moment, el Vic jugava amb deu homes per l'expulsió d'Héctor al minut 29. A la represa, en una altra acció de contracop, el local Roca feia el 2 a 0 que deixava les coses molt complicades pels de Dani Andreu; tot i diferents canvis, el Manresa no va ser capaç de capgirar el marcador desfavorable.

Ara, diumenge, els manresans jugaran un intranscendent enfrontament amb el Mollet al Congost (12 h). A la part més alta, el Vilassar i l'Horta són a priori els equips que ho tenen tot a favor, el primer per ascendir directament com a campió, i el segon per promocionar. Els costaners, que visiten el Sants (54), tenen 59 punts i els barcelonins ocupen la segona plaça amb 57 i tindran el Mataró com a rival a casa. La Jonquera, amb 55 punts s'enfronta a un ja descendit l'Escala; tots els partits d'aquesta darrera tanda amb alguna cosa en joc es jugaran a les 12 h.