El Marganell continuarà una temporada més a Tercera Catalana després d'haver estat des de la primera jornada en posicions de descens, havent sumat només 12 punts a la primera volta i havent fet una remuntada èpica a la segona, sumant-ne, fins ara, 23. Això ha estat possible perquè va aconseguir els tres punts en vèncer el Santpedor i, alhora, el Navàs va perdre.

D'aquesta manera, quan queda una jornada per acabar la lliga, ja està decidit els equips que baixaran: el Navàs, l'Artés i el Gironella B. D'altra banda, pel que fa al partit, la primera part va ser dominada pel Santpedor, que es va posar 2-1 al descans.

A la segona part, però, el Marganell va sortir per totes i va desplegar un molt bon futbol i, d'aquesta manera, va capgirar el marcador per vèncer i aconseguir tres punts que valen la permanència.