El Montserrat va haver d'esperar fins a l'últim minut per aconseguir els tres punts davant la Múnia en un partit boig i amb moltes alternatives al marcador. Aquests tres punts li van servir per sentenciar matemàticament la lliga i erigir-se campió del grup 12, cosa que li atorga l'ascens somiat a la Segona Catalana.

El partit va començar amb un gol matiner dels locals, que semblava que aconseguirien el triomf sense gaire esforç. No obstant això, la Múnia va capgirar el marcador abans de la mitja hora de partit, tot i que els locals van tornar a posar taules abans del descans.

A la represa, el Montserrat va sortir per totes, però va topar amb un altre gol dels visitants que complicava molt les coses. No obstant això, el campió va ser capaç de tornar a fer l'empat i, quan ja semblava que el partit acabaria 3-3, els locals van fer el gol definitiu al descompte.

Segons després, quan es va xiular el final, l'afició montserratina va envair el camp per celebrar l'ascens amb el seu equip. Les celebracions es van allargar fins ben entrada la matinada.