Una jornada plena d'activitats, des del bodyart passant per l'antigravity, el zumba, l'acroioga, el sh'bam, la gimnàstica rítmica, el ioga dinàmic, el glam dance, l'ar-cherchy combat i l'energia brasilera amb la capoeira, l'axé i la samba da Bahia, va arrodonir la segona edició del Festival DiJaneiro a les instal·lacions del Golf de l'Oller del Mas. Un torneig popular de pàdel i un altre de vòlei van completar un dissabte adreçat a tots els públics, sobretot el familiar.

Les activitats es van dur a terme amb la col·laboració dels diferents gimnasos de Manresa i hi van prendre part unes 1.500 persones. També els nens i nenes van poder gaudir de diferents propostes com ara el ioga, un circuit de psicomotricitat, tallers DiY i un altre de gelats de fruita natural. No hi van faltar els sucs tropicals i la caipirinha.

Aquest segon Festival DiJaneiro també va servir per fer la presentació de la nova col·lecció #samba&go de roba esportiva de gran qualitat bàsicament per a dones i nenes (malles, camisetes i tops), amb estampats exclusius dissenyats per la manresana Astrid Torras. Ella es mostrava satisfeta del desenvolupament de la jornada: "ha estat un èxit de convocatòria en un dia ple d'alegria, color i samba. La meva expectativa és la de fer créixer la marca i una bona manera de fer-ho és organitzar molts Festivals DiJaneiro i exportar-los arreu de Catalunya".