«Ho dic en majúscules, ens han robat, ens han robat en tota regla. No havia viscut mai una cosa semblant. L´àrbitre ha estat desautoritzant en tot moment uns liniers que ens deien, a la banqueta, que no entenien res. Ha estat un escàndol. Ens han dit que el Manresa està pel mig. Aquestes coses no es poden desviar, perquè embruten el futbol. És molt trist que passi això». Aquestes declaracions tan contundents les va fer l´entrenador de La Jonquera Àxel Vizuete a Vallès Visió després del partit que el seu equip va jugar diumenge al camp Germans Gonzalvo de Mollet, i que va acabar amb incidents del públic empordanès, que va saltar al camp, en algun cas, amb clares intencions d´agredir l´àrbitre tarragoní Josep Maria Santiago Vicente.

El partit va acabar amb empat a un gol, un resultat que complica el possible ascens a Tercera Divisió de La Jonquera, un equip que dominava el marcador fins al descompte, quan els locals van aconseguir l´empat.

El president del Manresa, José Luis Correa, ha mostrat la seva «estranyesa» per la relació que ha fet l´entrenador de La Jonquera Àxel Vizuete entre el Manresa i l´àrbitre Josep Maria Santiago, com si el club manresà hagués primat el col·legiat tarragoní perquè La Jonquera no guanyés.

«A veure, cal ser més seriosos amb aquestes coses perquè nosaltres, el dia abans del partit Mollet-La Jonquera, havíem perdut al camp del Vic, i havíem dit pràcticament adéu a les nostres possibilitats d´ascens. Per tant, que La Jonquera guanyés o perdés, ja no tenia incidència a la nostra classificació. Es deuen pensar que nosaltres tenim un pressupost tan pròsper que podem subornar àrbitres. Confio que aquest tècnic va dir el que va dir fruit dels nervis del moment. Si no és així, no ho entenc», comentava ahir José Luis Correa.