Javier Mascherano, central argentí del Barcelona, estaria disposat a abandonar el club català en acabar la present temporada per recalar en el Juventus italià o en algun equip de la 'Premier League', segons informen avui diversos mitjans barcelonins.

Mascherano, que d'aquí a unes setmanes complirà 32 anys, té contracte amb l'equip català fins al juny de 2018 i el club blaugrana en cap cas facilitaria la sortida de l'argentí, un dels dos centrals titulars de l'equip juntament amb Gerard Piqué.

Segons publica el rotatiu 'Sport', el jugador fins i tot ja hauria arribat a un principi d'acord amb el campió italià i signaria un contracte per a les tres pròximes temporades, amb un sou sensiblement superior al que percep en l'actualitat, encara que tot queda a l'espera d'una negociació entre l'equip torinès i el Barça.

Des del club blaugrana consideren Mascherano un jugador imprescindible, pedra angular de la defensa, com es demostra que ha estat el quart jugador amb més minuts d'aquesta temporada després de Luis Suárez, Neymar i Sergio Busquets.

Fa unes temporades, el jugador també va sol·licitar al llavors director esportiu, Andoni Zubizarreta, la possibilitat d'abandonar el club català, però el Barcelona el va informar que no li facilitaria la sortida i que era un jugador bàsic, com es va demostrar posteriorment.

Un dels aspectes que valora Mascherano és la possibilitat de jugar com a migcampista, posició que ha ocupat tota la seva vida i que per circumstàncies de l'equip va abandonar quan va arribar al Barça procedent del Liverpool a l'estiu de 2010.

En la seva etapa al club català, l'argentí sempre ha actuat com a company de Gerard Piqué i en poques ocasions com a substitut de Sergio Busquets.