Ja alguna altra temporada s'havia sentit el rumor però ara sembla confirmat: el Gimnàstic de Manresa no tindrà primer equip la temporada que ve. "Ha estat una decisió complicada per a nosaltres", assegura el president del club, Miquel Sebastià, que afegeix que "en aquest moment podem dir que tenim el millor futbol base de la nostra història, i un dels millors de Catalunya, volem centrar-nos en el futbol formatiu. Aquesta sempre ha estat la filosofia del Gimnàstic, i ara la volem reforçar. També és cert que el factor econòmic ha pesat. Veníem un espònsor pactat pel primer equip, però al final ens ha fallat".

El Gimnàstic de Manresa no sempre ha tingut un equip sènior. Tot i això, ara feia set temporades que sí que el tenia en competició. Diumenge que ve jugarà el darrer partit de la temporada i del cicle, i rebrà la visita del Santpedor (16.30 h) en partit del grup 7 de Tercera Catalana. L'equip es troba a la part mitjana-baixa amb 41 punts després de jugar 33 jornades. Miquel Sebastià ha dit que, "tot i aquesta decisió, no tanquem la porta perquè en el futur puguem tornar a tenir primer equip, si la situació ho permet".

El proper curs, el Gimnàstic de Manresa tindrà per primera vegada el seu juvenil A a Lliga Nacional després d'aconseguir l'ascens des de Preferent. "Després de molts anys d'intentar-ho, ho hem aconseguit aquesta temporada; és la cirereta del pastís juntament amb els equips de Divisió d'Honor".