La metamorfosi en la defensa del Barça de cara a la temporada que ve podria ser important. A les més que probables sortides de Marc Bartra, Adriano i Vermaelen i a les paraules d'Alves de dimarts, en què no assegurava la seva continuïtat, cal afegir el possible fitxatge de Javier Mascherano per la Juventus. Segons va informar ahir el diari Sport, el jugador argentí no veuria clar seguir sent titular al Barça, amb els fitxatges que s'espera que hi hagi i, a punt de fer 32 anys, medita buscar un últim gran con- tracte a Itàlia.

Sempre segons aquestes notícies, Mascherano ja hauria dit als seus companys que vol marxar i tindria un principi d'acord amb el club italià, tot i que la seva clàusula de rescissió és de 100 milions d'euros i caldria una negociació. Seria el tercer país europeu en què actua Mascherano després d'haver-ho fet a Anglaterra (West Ham i Liverpool) i al Barça.

Sobre els seus possibles recanvis, en sonen de totes bandes. Ahir, el diari As va parlar de l'exjugador de l'Espanyol i actualment al Deportivo el portuguès Sidnei, tot i que després diversos mitjans van negar que aquest fos un objectiu. També fa dies que ha sortit el nom del central alemany del València Shkodran Mustafi, que deixarà l'equip de Pako Ayestaran i que disputarà l'Eurocopa amb el seu país.

També un lateral

Ahir, el diari Sport també va informar de l'interès del Barça en el lateral esquerre del Lorient, el portuguès Raphael Guerreiro, que arribaria al club blaugrana a canvi de 12 milions d'euros. Ocuparia el lloc d'Adriano i arribaria per posar una mica de competència real a Jordi Alba.