El d'avui no serà un partit qualsevol. L'Igualada Calaf Grup s'hi juga una plaça europea per a la propera temporada i a més a més acomiadarà el capità Ton Baliu, que juga el seu enfrontament a les Comes (18.30 h). Els anoiencs rebran la visita de l'ICG Software Lleida amb ganes de certificar la seva presència a Europa i això passa per guanyar. El combinat lleidatà també buscarà sumar un triomf i espera que el Shum Balder Tècnica no guanyi (juga a la pista del CP Vic a les 19.30 h), per assegurar-se la permanència.

Ara mateix i quan només resten dues jornades per finalitzar l'OK Lliga, l'Igualada Calaf Grup ocupa la vuitena posició a la classificació, empatat amb el setè classificat, el CP Vilafranca a 38 punts.

El gran protagonista del duel d'avui serà l'arlequinat Ton Baliu, que fa ja unes setmanes va anunciar la seva marxa de l'Igualada Calaf Grup. Baliu ha comentat aquests dies que "fa 20 anys que jugo cada dos dissabtes a les Comes i sé que aquest serà el darrer. Intentarem deixar les emocions per al final i treballar per aconseguir els tres punts". Del partit amb els lleidatans, Baliu ha indicat que "serà complicat perquè ells van necessitats de punts, però està clar que nosaltres també. En el meu cas personal intento no pensar en res més que en la victòria però a mesura que s'acosta dissabte, es fa difícil, tot i que estic tranquil i content per l'escalf que rebo".