L'entrenador de Rubí Dani Andreu no serà el tècnic del Manresa la propera temporada. Així ho ha anunciat el club i ho ha ratificat el mateix tècnic: "ja feia temps que tenia aquesta idea al cap, des de l'inici d'aquesta lliga. No volia precipitar-me a l'hora d'anunciar-ho per no afectar el grup, però és evident que després de quatre anys hi ha un desgast i em cal un canvi, també els jugadors el necessiten. Crec que ni pujant de categoria no m'hauria quedat".

Dani Andreu ha estat l'entrenador del Manresa cinc anys, un en una primera etapa i quatre en aquesta segona. El seu balanç positiu han estat dos ascensos a Primera Catalana, un des de la desapareguda Preferent i l'altre des de Segona Catalana. "M'hauria agradat pujar a Tercera Divisió enguany, però no ha pogut ser", ha comentat Dani Andreu.

El Manresa juga demà el darrer partit de lliga al grup 1 de Primera Catalana, a casa contra el Mollet (12 h). Un duel força intranscendent per als dos equips tot i que a Dani Andreu li agradaria "guanyar per allò d'acabar bé; a més, penso que ens ho mereixem, tot i que mentalment no estem com seria de desitjar". Seran baixa demà Noah, Uri Serra, Jonny i Lluís Clop per lesió, i Gerard Bordas per sanció.

En el cas de l'Avià, jugarà demà el darrer partit, també intranscendent, al camp del Martinenc (12 h). Els berguedans, que es van salvar matemàticament la setmana passada superant el Tona, ja no tindran Oliver Ballabriga a la banqueta, després d'anunciar que no continuaria. L'equip el dirigirà Josep Trulls, el segon entrenador. A l'Avià són baixa Miki López per sanció i Oriol Dalmau i Peque per lesió, i Pol Pintó és dubte.

L'Igualada, jutge al grup 2

En el grup 2 de Primera Catalana, l'Igualada pot ser jutge a la part alta de la classificació. Demà (12 h) rep la visita d'un Santboià que encara pot ser campió, també segon i pot quedar fora dels llocs de privilegi com a tercer classificat. El Castelldefels té 67 punts, els mateixos que el Santboià; el Vilanova, tercer, en suma 64. Entre aquests tres equips ha de sortir el campió i el conjunt que promocioni. L'Igualada, que és cinquè, vol "acabar bé la temporada, sense perdre cap partit a casa. També volem demostrar, contra el Santboià, que podem competir amb els de dalt. A la primera volta, a Sant Boi, vam perdre (6-0) i va ser un resultat que ens va fer molt mal; va ser una ferida que va costar de tancar.