Un ganxo del nord-americà Justin Hamilton quan faltaven sis segons per a la finalització del partit va posar fi al patiment del València Basket, que va derrotar l'Unicaja en el primer partit de l'eliminatòria de quarts de final de l'ACB i anirà a Màlaga, demà, amb la possibilitat de certificar l'accés a les semifinals. Això que l'equip de Pedro Martínez va trigar tres minuts a anotar el primer bàsquet i gairebé mitja part a posar-se davant en el marcador. Els andalusos, amb Nedovic molt encertat, van gaudir d'avantatges curts que el València va poder eixugar amb l'aportació de Hamilton i dels exteriors.

Al tercer quart, semblava que els locals es podrien escapar quan van arribar a tenir fins a set punts de diferència (52-45) amb un bàsquet de Diot. Però l'Unicaja no es va rendir, es va situar amb un 74-75 favorable, amb un triple de Nedovic, però un bàsquet de tres de Shurna i Hamilton ho van capgirar tot de nou.