El pilot britànic Lewis Hamilton (Mercedes) s'ha imposat en el Gran Premi de Mònaco per davant de l'australià Daniel Ricciardo (Red Bull), que sortia en la 'pole', i amb el mexicà Sergio 'Checo' Pérez (Force Índia) completant el podi en el tercer lloc.

Hamilton s'ha reenganxat a la lluita pel Mundial, en el qual es posa segon, sumant la victòria número 44 de la seva carrera. El tricampió britànic ha sortit des del tercer lloc, ha arriscat amb el pneumàtic de pluja i ha aprofitat l'error dels mecànics de Red Bull, que no tenien preparats els pneumàtics quan Ricciardo feia el canvi decisiu.

L'alemany Sebatian Vettel (Ferrari) ha sigut quart, seguit de l'espanyol Fernando Alonso (McLaren-Profunda) i el líder del Mundial, l'alemany Nico Rosberg (Mercedes), que ha acabat sisè. El seu compatriota Nico Hülkenberg (Force Índia), l'espanyol Carlos Sainz (Toro Rosso), l'anglès Jenson Button (McLaren-Profunda) i el brasiler Felipe Massa (Williams) han completat els deu primers llocs.

La carrera, que ha començat neutralitzada per un cotxe de seguretat en les set primeres voltes a causa de la pluja, ha estat marcada per la gestió de pneumàtics conforme s'anava assecant el traçat; així com pels diferents accidents típics a Mònaco, amb set abandons