El porter capelladí del Deportivo Alabès Pau Torres ha aconseguit l'ascens a Primera Divisió amb el conjunt vitorià. Els blanc-i-blaus han derrotat el Numància per 2-0 i han pujat de manera matemàtica, una jornada abans del final de la competició. Pau Torres, que jugava al Lleida la temporada passada, només ha actuat en un partit amb els bascos, per lesió del titular Fernando Pacheco, però té contracte i podria seguir l'any vinent a Primera.

També a la Lliga Adelante, el Leganés ha guanyat per 2-0 el Llagostera i ha certificat el descens dels gironins a Segona B. Els madrilenys tenen un punt d'avantatge sobre el Nàstic de l'esparreguerí Cristian Lobato, que es jugarà l'ascens directe en l'últim partit, el proper cap de setmana. Els enfrontaments són Nàstic-Alabès i Mirandés-Leganés

Per la seva banda, el jugador de Calders Gerard Puigoriol "Putxi" i el berguedà Nacho del Moral han pujat a Segona Divisió B amb l'AE Prat. Els potablava han perdut per 1-0 al camp de l'Osasuna B, però han fet valer el 3-1 de l'anada. Qui podria pujar a Segona A és el Lleida Esportiu del navarclí Marc Martínez, que ha empatat (1-1) a Barakaldo i passa a la següent ronda eliminatòria.