El Manresa va tancar la temporada amb un triomf còmode sobre el Mollet al Congost en un duel de tràmit, que va servir de comiat del tècnic Dani Andreu.

Ben aviat els manresans van encarar l'enfrontament a favor, amb un gol de Ferry després de rebre una bona passada llarga de Noah; Ferry va trencar el fora de joc perquè venia del darrere, va presentar-se sol davant Pol, i va superar-lo amb un xut col·locat.

Tot i la poca intensitat del partit, el Manresa portava la iniciativa i mostrava més poder ofensiu. Al minut 26, Noah, molt actiu, va encarar el porter del Mollet, però després d'encarar-lo, va quedar massa desplaçat a una banda sense poder rematar. Abans del descans, Noah va tornar a quedar sol i davant Pol va assistir Hassen que venia per darrere i va marcar plàcidament el 2 a 0 (min 41).

A la segona part va continuar la mateixa tendència en el joc, amb un Manresa superior i un Mollet que tenia moltes dificultats per crear perill. Al minut 48, Noah va rematar al travesser una bona centrada de Ferry. El marcador ja no es mouria fins a les acaballes del matx, quan en una acció prou aïllada Chipi va fer el 2 a 1 al minut 85. Tot i retallar les distàncies, ben aviat el Manresa va tornar a posar les coses al seu lloc amb el que seria definitiu 3 a 1, obra de Rebollo (min 87).

Amb aquests tres punts, l'equip de Dani Andreu ha acabat en quarta posició amb 56 punts, a només dos de la Jonquera, l'equip que finalment farà la promoció d'ascens amb el segon classificat de l'altre grup, el Santboià. Gràcies al seu clar triomf al camp del Sants, el Vilassar ha estat el campió amb quatre punts de marge respecte de la Jonquera.