Toni Bou, amb Montesa Repsol Honda, va completar ahir el doblet a Gefrees, al GP d'Alemanya, en la tercera prova del Mundial de Trial, i va augmentar el seu avantatge al capdavant de la classificació.

L'endemà de la seva primera victòria, Bou, tot pilotant la seva Montesa, va tornar a imposar-se, davant del també català Adam Raga (TRS), del pilot britànic James Dabill (Vértigo), del bilbaí Jaime Busto (Montesa) i del japonès Takahasi Fujinami (Montesa). El de Piera lidera ara el mundial amb 114 punts, seguit de Raga (103), Takahasi (74), Albert Cabestany (73) i Busto (72).

Després d'una primera volta molt igualada, Bou es va distanciar clarament dels seus rivals en les dues restants fins a guanyar per un còmode marge de 17 punts sobre Raga. La pluja de la nit va complicar el treball dels pilots i els organitzadors van haver de modificar dues de les 12 seccions, tot i que l'aigua ja no va tornar a aparèixer i la jornada dominical es va desenvolupar en sec.

"Avui he sortit amb l'espatlla embenada i m'ha anat millor que el primer dia", va explicar el pilot de l'Anoia. "Em molestava després d'un petit incident en la secció set de la primera volta però després no m'ha tornat a donar problemes", afegia un Toni Bou que un any més és el gran favorit per adjudicar-se el títol, que seria el desè seguit a l'aire lliure. "Els resultats demostren que he anat millorant a cada volta i al final he pogut aconseguir una bona renda sobre Raga. Ha sigut un bon cap de setmana pel campionat i estic desitjant competir a Andorra", va concloure el pilot de Piera després del doble triomf.