Gran èxit del tennista santfruitosenc David Biosca, estudiant de la universitat americana de l'est de l'estat de Tennessee, que va participar en el torneig de la NCAA, disputada a la ciutat de Tulsa (Oklhoma), reservat als millors jugadors universitaris de tot el món que cursen estudis als Estats Units.

Si per a David Biosca ja era un gran reconeixement haver estat seleccionat entre els millors 64 jugadors de singles i entre les 32 parelles de dobles per participar en el Torneig de la NCAA, ara encara és més gran l'èxit assolit. Malgrat que va ser eliminat en primera ronda en individuals pel millor jugador del país, Mikael Torpergaard, per 3-6, 7-6 i 5-7, després, en el torneig de dobles, David Biosca, amb la seva parella, el brasiler Rogerio Ribeiro, van aconseguir arribar, contra tot pronòstic, a les semifinals.

Excepcional temporada de David Biosca, després de ser nominat dues vegades millor jugador del mes i millor tennista de l'any de la seva conferència, i ara tancada amb aquests bons resultats a la NCAA. El seu entrenador, Yaser Zaatini, ha dit que: "no trobo les paraules adients per explicar el que han fet aquests dos joves. Aquest és el resultat del treball dur, l'esforç i la gran mentalitat de l'equip".