El Ciutat de Terrassa, que va ser marcat pel fort vent, va posar punt final a la lliga catalana (en el grup d'aire lliure), i destaca el rècord de Catalunya que va aconseguir Júlia Galera, en la categoria infantil, en 40 metres amb 309 punts.

Altres bones actuacions del Tir Arc Olesa van ser els primers llocs de Lourdes Barba i Clara Soberbio. També cal destacar les marques d'Ona Rubio i Iria Garcia en categories benjamí amb 317 i 313 punts, respectivament. En sèniors, José Galera va sumar 505 punts i es va situar segon. Salvador Adrià va patir amb el vent, i va assolir 489 punts. Hèctor Garcia en va obtenir 429 després d'una bona sèrie.

En femení i al GP de Madrid, Adriana Pla va fer 532 punts, i en la competició a Terrassa, domini olesà amb primeres posicions de Lourdes Barba i de Gemma Cases. En cadet, Bran Rodríguez va ser el segon. En infantils, van competir Aina Pla i Lucas Marne. En alevins, Roc Rubio va sumar 568 punts. En benjamines, set punts van separar Leire Garcia, Ona Rubio i Iria Garcia, Unai Garcia feia 137 punts.