La masia Canadell, a Calders, va ser l'escenari de la tercera prova de la Copa Catalana d'endurades. Va constar d'un ral·li de 35 km, d'un parell d'especials, la crono que es va ubicar en el mateix pàdoc i un tram cronometrat molt ràpid que examinava la destresa dels pilots.

En la categoria dels sènior A hi va haver el domini dels pilots de la marca Husqvarna, amb Ramon Quer com a primer classificat, i el segon va ser el surienc Rafa Garcia. Van ser els dos únics a rebaixar el temps dels 25 minuts. El tercer lloc el va ocupar Edgar Garcia i el quart classificat va ser el pilot de motocròs Lluís Riera, que també va fer una gran cursa. En la classificació del campionat, Rafa García està en primera posició i en la segona es troba Edgar Garcia.

En fèmines, Alba Vilaplana (TE 250) no va tenir rival i va guanyar en la seva categoria també amb la Husqvarna com a màquina i amb un marge de dos minuts respecte de la segona. En totes les participacions Vilaplana ha guanyat, i és la gran dominadora a la Copa Catalana. La propera cita ja serà al mes de setembre, passat l'estiu, i l'escenari de la competició serà la població de Reus (Baix Camp).