El veterà jugador de 39 anys Francesc Bargalló és el primer fitxatge de l'Igualada Calaf Grup per a la propera temporada. El conjunt arlequinat ha fet oficial la contractació d'un element que ja va coincidir amb el tècnic, Ferran López, al Noia Freixenet. El gran dels Bargalló era al Vilanova, a Primera Nacional, i també havia actuat al Liceo, al Voltregà i al Blanes. En el seu palmarès hi ha una Copa d'Europa, dues Copes del Rei i dues Copes de la CERS.

El jugador de Sant Sadurní s'ha mostrat content per l'adquisició per un doble motiu. El primer, per jugar de nou a l'OK Lliga a l'Igualada i coincidir amb López i el segon, perquè l'equip disputarà competició europea la temporada que ve.

Bargalló ha de substituir a l'equip l'experiència que tenia el capità, Ton Baliu, que fitxarà pel Porto. El club també ha informat de les baixes de Joan Muntané i de Pol Galbas. Aquest no renovarà per l'excessiva distància entre Sant Cugat, on viu, i Igualada a l'hora des desplaçar-se a entrenar i jugar.