Finalment serà el campió de la lliga d'Andorra el Santa Coloma, l'equip que rendirà honors al Puig-reig en el partit del centenari dissabte que ve (18 h). El club berguedà havia sondejat diversos equips catalans, entre aquests el Sant Andreu, però el fet que ja s'hagi acabat la temporada per a molts clubs ha estat un gran impediment per portar-los a Puig-reig.

El Santa Coloma és un equip que disposa d'una plantilla important fins al punt que aquesta setmana passada va incorporar el campió del món amb la selecció estatal, el veterà lateral Joan Capdevila. I és que el Santa Coloma ha de jugar el proper mes de juliol la fase prèvia de la Lliga de Campions. Han format part de la seva plantilla aquesta temporada futbolistes com Marc Pujol, ex del Manresa, Juvenal Edjogo, Iban Parra o Ildefonso Lima. No es descarta que a Puig-reig, Joan Capdevila pugui tenir uns minuts com a preparació als propers partits europeus del Santa Coloma.

El Puig-reig ha preparat al llarg de l'any tot tipus d'actes per commemorar els seus primers 100 anys de vida, que tindran el seu colofó aquest dissabte amb l'anomenada Diada del Centenari (divendres també hi haurà festeig per als equips base de l'entitat).

Així, a la plaça Nova, dissabte a les 11 del matí, hi haurà una sessió de jocs, xou i taller amb la pilota a càrrec de Josep Ferreras, tot un especialista en futbol freestyle; a partir de la 1 del migdia, al bar Màgic, servei de vermut i dinar. A les 5 de la tarda, desfilada de tots els equips del Puig-reig amb la corresponent fotografia per a la història de tots els jugadors i tècnics de la temporada del centenari.