El tècnic olesà Dani Fernández dirigirà el primer equip del Manresa en substitució d'un Dani Andreu que va anunciar divendres passat que no continuaria al club manresà després de cinc anys. A l'Avià, anit es va saber qui ocuparà la banqueta en el lloc d'Oliver Ballabriga. Serà Pablo Becerril, que ve del Mercantil de Sabadell.

Dani Fernández era actualment el coordinador de la base del Manresa i entrenador del juvenil B, un equip que ha ascendit a Preferent. Anteriorment, havia estat a l'Espanyol, la Damm i la Federació Catalana, estament amb el qual continua lligat però com a professor de nous tècnics (també havia coordinat el Gimnàstic. La seva única experiència en un primer equip va ser fa uns anys al Castelldefels, a Tercera, però per diferents motius va deixar-ho poc després d'iniciar la temporada.

"Considero el Manresa el meu club, el que més m'estimo. Per això, poder dirigir algun dia el primer equip era la meva il·lusió. Ara, s'han donat les condicions per ser-ho, m'han dit que era la primera opció i que em consideraven preparat, i ens hem posat d'acord molt aviat", comentava ahir Dani Fernández, que va afegir que "amb la base del Manresa hi tindré un lligam perquè portaré la metodologia i la filosofia de joc. Aquestes dies em mantindré al costat dels que poden ser nous coordinadors per acabar de tancar la nova planificació de la nova temporada".

Els dos darrers cursos, el Manresa ha tingut possibilitats de pujar a Tercera Divisió. Per a Fernández, "el Manresa és un club històric i sempre ha d'estar el més amunt possible. Ara bé, cap anar a poc a poc perquè ara l'equip tindrà una altra manera de jugar, entrenar-se i ser dirigit, i per això caldra un temps d'adaptació".

Sobre la composició de l'equip, el nou tècnic Dani Fernández ha dit que "no farem cap revolució. Crec que la plantilla és bona, compromesa, però està clar que algun canvi sí que hi serà tot i que la base segur que serà la mateixa".

En el cas de Pablo Becerril, la seva incorporació a l'Avià es va fer pública ahir al vespre. Becerril, ha estat les darreres campanyes al Mercantil, en futbol base; aquesta temporada, en concret, ha entrenat el juvenil A a Lliga Nacional i a més ha estat el coordinador de futbol 11 del club vallesà.